uutiset


30.10.2019 ¤ Vantaan kirkkokortteli 

Tässä referenssikohteessa oli 111 kpl erilaista pukkiristikkoa. Ristikkomäärä oli 175 kappaletta. 3DNR-suunnittelu eteni tässäkin kohteessa tarkan pragmaattisesti, koska alla oli hyvä ja erittäin tarkka IFC- malli.

Placeholder Picture

25.10.2018 ¤ Langinkosken koulu 

Tässä referenssikohteessa oli ennätykselliset 405 kpl erilaisia pukkiristikoita. Ristikkomäärän jäädessä kuitenkin vaatimattomaan 499 kappaleeseen.

Placeholder Picture

3.3.2017 ¤ Valoa kohti 

Lähtötietona tässä Helsingin yliopiston laajennuksessa oli IFC- betonivalumalli kattoikkunakonstruktiosta. Valettavien laattojen mukaan KYMRIS KY suunnitteli muottirakenteen 3DNR- kattoristikkokaaviot 3D- mallinnusta hyödyntäen perinteisillä 3D-CAD ohjelmilla. 3DNR- kattoristikkokaavioiden pohjalta ristikkosuunnittelu oli pelkkää puuosien ja levykokojen laskentaa.

Placeholder Picture

Muottirakennelman kantavan sisäosan muodostavat muottipukit näyttävät kasattuna tältä. Tällä 3D- mallinnusta hyödyntävällä suunnittelumenetelmällä voidaan kaikki vastaavanlaiset monimutkaiset konstruktiot suunnitella ja valmistaa kustannustehokkaasti. Unohtamatta äärimmäistä tarkkuuttaa ja vertaansa vailla olevaa joustavuutta.

Placeholder Picture

20.3.2016 ¤ Katariinan päiväkoti 

Tässä referenssikohteessa oli 151 kpl erilaista ristikkoa ja ristikoita yhteensä 375 kpl. On tiettävästi Suomessa ensimmäinen kohde, missä on käytetty täysimittaisesti 3DNR- suunnittelua ja IFC- mallia. Tämä kohde avasi samalla latua myöhemmille samalla huipputekniikalla toteutetuille kohteille.

Placeholder Picture